fredag 14 februari 2014

Take care

Det finns skäl till att alla mina gamla inlägg är borttagna. Jag har ingen lust att förklara varför. Jag har åkt på ett flertal rejäla käftsmällar på bara ett par dagar. Det är allt jag tänker säga. Och just nu ska jag ta ställning till huruvida jag ska fortsätta blogga överhuvudtaget.

Until then - take care, my friends and haters.

16 kommentarer:

 1. Jag kommer sakna dig jättemycket om du slutar blogga. Jag hoppas att du inte har speciellt många haters, det har du verkligen inte gjort dig förtjänt av.

  Massor med kramar och tankar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haters har jag tydligen gott om. Men det fanns andra skäl också.

   Kanske jag ska fortsätta blogga, men är inte helt säker.

   Tack och kram!

   Radera
 2. Skulle också sakna ditt bloggande väldigt mycket

  SvaraRadera
 3. Hej SNÄLLA fortsätt blogga. Du skriver så bra fast det är skitjobbigt. Man kan inte göra alla andra nöjda och det kommer alltid finnas puckon. Men slösa inte energi på dem eller lägg någon större möda på det. Fortsätt skriv och vara den fantastiska person du är. Hoppas jag kunde träffa dig i verkligheten någon gång. Kram på dig Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Men... det här handlar egentligen inte om "haters" som skriver pucko-kommentarer. Det handlar om att det kan få stora negativa konsekvenser för mitt liv IRL.

   jag ska försöka fortsätta, men jag lovar inget. Måste tänka igenom saker först.

   En dag kommer vi kanske mötas. :)
   Kram!

   Radera
 4. Hej!
  Jag var tvungen att göra en paus i bloggandet för att fundera. Fick kommentarer att jag var så negatv och spred dålig känsla för läsaren.

  Nu har jag kommit fram till att det är upp till var och en att läsa eller låta bi. Min blogg är min dagbok, därför skriver jag som jag gör. Är livet pest kan jag inte hyckla LYCKA och glädje.
  Kommer nog att börja igen framöver, kanske snart.
  Men jag skulle verkligen sakna dig om du slutar skriva! Roligt med någon som skriver sanningar på ett intellektuellt sätt! Fast ditt liv inte är en dans på rosor ...
  Hoppas du tänker om!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där med att bli anklagad för att sprida dålig känsla är bullshit. jag menar, ska du ljuga för att göra andra glada? Jag hoppas att du återkommer till bloggandet snart. Själv måste jag försöka hitta en balans mellan att ha en ärlig blogg och att riskera... ja, tänker inte gå in på detaljer. Men visst. Det finns ett flertal personer som inte vill mig väl.

   Tack och kram!

   Radera
 5. Så bedrövligt, att du inte får uttrycka dig fritt. Ta hand om dig, kära vän.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gällande en orsak, så är det mitt eget fel. Sedan finns det andra omständigheter. Men, men...

   Kram kära vän!

   Radera
 6. Du bestämmer själv och jag är säker på att du vet bäst vad som är säkert för dig. Men jag kommer att sakna dig om du slutar blogga, det är givet. Du kanske kan börja blogga anonymt, på något sätt.
  Även om du tagit bort dina inlägg tycker jag du ska vara stolt över det du åstadkommit. Du kan mejla mig när du vill och snart är jag tillbaks i sverige. Den där fikan ska bli av :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och visst fasiken ska vi fika! Kram!

   Radera
 7. Jag ligger efter på alla bloggar, inte minst min egna, men jag uppskattar din blogg oerhört mycket när jag är inne och läser! Du har ett sätt att att skriva som bränner sig fast hos mig. Så jag sällar mig till de som hoppas att du fortsätter skriva. :) Mest av allt hoppas jag att du mår bra! Kramar..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Det värmer verkligen.

   Kram!

   Radera
 8. Kommer sakna din blogg mkt om du slutar blogga. Du skriver så bra. Synd att några ska förstöra det det positiva du gör för så många som läser din blogg o kan relatera till det du skriver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så hemskt mycket! Och det finns fortfarande en chans att jag börjar blogga igen. Jag ska bara tänka lite först.

   Radera